Uw website, uw visuele identiteit

De expertise van ons ontwerpteam ten dienste van uw praktijk

Creëer uw aangepaste website

créez votre site web sur mesure

Net als een visitekaartje is uw website het eerste contact die een patiënt zal hebben met uw kabinet. De website dient voor de patiënt te informeren over uw activiteiten, vragen van voor of na de afspraak te beantwoorden of de patiënt gewoonweg uw contactgegevens mee te delen.

Ons team bij Sylho neemt de tijd om te luisteren naar wat uw behoeften zijn om u zo van een website te voorzien die u past. Of uw vraag nu complex is of u wilt gewoon een betere zichtbaarheid, we zullen altijd op de proppen komen met een op maat gemaakt product. Ons werk zal te allen tijde de medische deontologie respecteren evenals de richtlijnen van de artsen voor websites.

Wij stellen professionele fotografen die foto’s nemen van u en uw kabinet, tot uw beschikking om uw website zo nog beter te illustreren. Dit is bedoeld om u een zo compleet mogelijke ervaring aan te bieden. Wij hebben ook een team van redacteurs die zich kunnen bezig houden met de inhoud van uw website na een onderling gesprek met u. Dit team zal dan een tekst schrijven naar uw zin, maar eveneens ook met sleutelwoorden om uw online zichtbaarheid te optimaliseren.

Creëer mijn website met Sylho

Enkele van onze realisaties :


Verhoog uw zichtbaarheid

augmentez votre visibilité

Er bestaan verschillende methodes om de zichtbaarheid van uw website te verhogen, het kan afhankelijk zijn van de kwaliteit van uw teksten en welke sleutelwoorden ze bevatten (SEO), hoe goed de codering is van de pagina’s, de verschillende links naar andere websites of het aanmaken van een Google My Business.

Aangezien het verboden is voor dokters om actief reclame te maken voor hun website (betaalde advertenties), optimaliseren wij samen met u elk middel dat een patiënt kan gebruiken om u terug te vinden.

Ik wil mijn zichtbaarheid verhogen

Neem uw visuele identiteit over

augmentez votre visibilité

Uw visuele identiteit maakt integraal deel uit van de weg die de patiënt aflegt. Van het eerste contact op uw website, via de documenten die worden meegegeven tijdens de consultaties tot de herinneringen die worden verzonden via e-mail. Het is duidelijk dat uw patiënten constant in contact staan met uw kabinet. Wij bieden u aan om een volledige identiteit en inhoud te creëren voor op alle verschillende communicatiemiddelen zoals e-mails, visitekaartjes, briefhoofding, posters in uw wachtkamer…

Een beheerste online identiteit van een professionele kwaliteit zal het visuele aspect van uw kabinet verhogen alsook uw correspondentie. Door uw online identiteit te integreren in uw Surgery Manager zullen uw documenten automatisch gegenereerd worden met deze identiteit. Uw patiënten verlaten dus de consultatie met alle documenten die ze nodig hebben, zonder dat u daar enige moeite moet voor doen.

Ik wil een visuele identiteit

Biedt het online maken van afspraken aan, aan uw patiënten met RDV Manager

offrez la prise de rendez-vous par internet à vos patients avec RDV manager

Onze applicatie RDV Manager is geïntegreerd in uw website en het maakt het mogelijk voor uw patiënten om direct online een afspraak te maken zonder dat men de indruk zal hebben dat men uw website verlaten heeft. Dit komt omdat de interface van Rdv Manager volledig gelijkgesteld wordt aan die van uw website om de patiënt te laten genieten van een optimale ervaring.

Wij helpen u bij het configureren van uw Google My Business-pagina zodat uw patiënten direct toegang hebben tot het maken van een afspraak of tot uw website.

Ik wil ‘afspraken maken via het internet’

Klaar om te beginnen ?


Het is het moment om iets uitzonderlijks te creëren ten dienste van uw praktijk en uw patiënten

Creëer mijn website met Sylho.