Logiciel médical dossier patient pour chirurgien

Bevrijd uzelf van tijdrovende taken en concentreer uzelf op uw praktijk

Ontdek Surgery Manager !

De medische software voor alle dokters en specialisten voor het beheer van hun medische dossiers

Het programma Surgery Manager biedt een optimaal beheer van geautomatiseerde medische dossiers aan van patiënten en hun consultaties, aan dokters en hun teams op een intuïtieve en krachtige wijze.

icon

Bevrijd uzelf


van de administratieve rompslompWij hebben uw onafhankelijkheid centraal gesteld onze oplossingen door uw advies op te volgen.
Er is voor de eerste keer een ecosysteem ontworpen om u overal te begeleiden. Het biedt u een gesynchroniseerd beheer van patiëntendossiers aan tussen u en uw medisch team, en u kunt ook altijd veranderen van vestiging veranderen met behoud van uw gegevens.

icon

Win 3u per dag


op het beheer van uw dossiersSurgery Manager is ontworpen om zich aan te passen aan de dokters. Surgery Manager weerspiegelt het beste uw gewoonten en leert ervan via een eenvoudige en intuïtieve interface. Geautomatiseerde consultaties, aanpassen van documenten, beheer van foto’s, regelgevingen, …
Ons programma verbetert dus, samen met u, dag per dag het beheer van elk medisch dossier.

icon

In alle veiligheid en sereniteit


uitoefenenHet is door de adviezen van medische verzekeraars op te volgen, zoals de oprichter van het kantoor Branchet, dat ons programma ontworpen is om u dagelijks de beste beveiliging aan te bieden.
Dankzij self-hosting, dat echt reageert op de veiligheid en geheimhouding van uw medische praktijk, blijft elk medisch dossier altijd bij u.

Krachtige functies, tot uw beschikking

Surgery Manager is gebouwd op professionele medische logica, gebaseerd op een opeenvolging van gebeurtenissen, die iedereen in zijn/haar praktijk respecteert. Dankzij de flexibiliteit van Surgery Manager kan de dokter dit gewoon gebruiken volgens zijn gewoonten door zijn/haar eigen consultatie- en interventiemodellen te gebruiken. Het is Surgery Manager die zich aanpast aan de behoeften van de dokter, en niet omgekeerd. De tool kan gecreëerd worden naar uw wensen, naar uw beeld, met het behoud van de mogelijkheid om constant veranderingen door te kunnen voeren.

 

Automatiseer uw administratieve taken

Elke administratieve stap is geautomatiseerd dankzij de software: de consultaties, preoperatieve onderzoeken, het afdrukken van juridische documenten, voorschriften, operationele rapporten, postoperatieve instructies, brieven voor de behandelende artsen, ontvangsten, enz.

Men kan ook een eigen model maken, of gebruik maken van consultatie- en/of interventiemodellen die gedeeld worden door andere dokters die ook gebruik maken van Surgery Manager. Deze modellen kunnen gedeeld worden op ons platform MySylho. Dit collaborerend platform draagt bij aan de kracht van Surgery Manager.

Dokters worden steeds meer geconfronteerd met vele verplichtingen die ze moeten nakomen. Als reactie hierop kunt u met Surgery Manager aan de hand van een paar muisklikken een volledig patiëntendossier opstellen en afdrukken.

Ik wil Surgery Manager uitproberen

Pas Surgery Manager aan, aan uw gewoontes

Het is het enige programma dat zich flexibel kan aanpassen aan u en uw praktijk, en het biedt u zowel persoonlijk als geautomatiseerd advies.
De meeste info wordt ingevoerd in vervolgkeuzelijsten die zich verrijken naarmate de software wordt gebruikt. Deze tonen geen voorgemaakte standaardkeuzes, maar enkel degene die gedefinieerd werden door de arts zelf binnen het domein van zijn/haar specialiteit.

Ik wil meer informatie
adaptez surgery manager à vos besoins
 

Werk samen met uw secretariaat en uw medische assistenten

Indien uw secretariaat of uw kliniek fspraken regelt met RDV Manager, kunt u dit automatisch synchroniseren met de planning van uw programma. Uw secretariaat kan van op afstand afspraken maken met anesthesisten of andere specialisten.

Als uw anesthesisten het programma Anesthesia Manager gebruiken, kan u, wanneer u beslist om een patiënt te opereren en u die dus in uw programma moet ingeven, hun medisch geautomatiseerd bestand doorsturen naar de anesthesisten. Die hoeven dan niet meer al die informatie terug in te typen.

De communicatie tussen de applicaties van het Surgery Manager Systeem vindt plaats op uw lokaal netwerk of op het internet.

Ontdek Surgery Manager !

Beveilig uw medische praktijk

In de huidige situatie van enerzijds de legalisering van de geneeskunde en anderzijds de aanscherping van de dekkingsvoorwaarden door verzekeraars, is het uiterst belangrijk dat elke stap kan plaatsvinden volgens de regels die de curator aan de dokter oplegt.

Het is daarom dat we dankzij de instructies van het verzekeringskantoor Branchet (een grote medische verzekeraar) een software hebben ontwikkeld voor op Mac. Het heeft een logisch framework dat u juridische ondersteuning biedt tijdens uw consultaties, en het voldoet ook aan de eisen van V3-certificering.

Wij geloven niet in ‘geen papier meer’, de utopie binnen de medische wereld (bekijk het advies van juristen). Integendeel, Surgery Manager kan ook gebruikt worden om documenten op te stellen waarvan de originele versies kunnen bewaard worden nadien. U zal dus tijdens elke fase automatisch alle essentiële documenten kunnen afprinten in één oogopslag, zonder enige informatie te vergeten. Dit alles om u de best mogelijke medisch-juridische veiligheid te garanderen.

Ontdek Surgery Manager!
sécurisez votre pratique médicale
adaptez surgery manager à vos besoins

Vereenvoudig uw behandeling

De configuratie van de software voor dokters is zeer gemakkelijk om te doen doordat men kan gebruik kan maken van de steun van experts van het Sylho-team. Er is geen vereiste IT-expertise nodig om het te gebruiken, het vereist enkel een zeer korte leertijd voor dokters en hun secretariaten.

De interface is ontworpen om de invoer tot een strikt minimum te beperken. Alle documenten, foto’s en gegevens worden bewaard op het programma, en ze zijn ook bruikbaar door één enkele muisklik.

Ik wil Surgery Manager uitproberen

Evolueer Surgery Manager samen met ons

Het is ontworpen met dokters en voor dokters, daarom wordt Surgery Manager elke dag beter gemaakt en op orde gesteld. Er wordt altijd rekening gehouden met de opmerkingen van de gebruikers. Het is ook ontwikkeld om geen externe kosten te genereren om de evolutie van uw computersysteem te volgen.

Ik wil Surgery Manager uitproberen
 

Het elektronisch voorschrijven ‘recip-e’ maakt deel uit van het ecosysteem van Sylho

Geniet van de dienst ‘elektronisch voorschrijven’ dat hoort binnen de oplossingen van Sylho.

Het maakt niet uit welk programma u gebruikt, Rdv Manager of Surgery Manager, het is op beide mogelijk om rap en gemakkelijk elektronisch voor te schrijven.

Ik wil meer info over het elektronisch voorschrijven.

Gesynchroniseerd met uw agenda van RDV Manager

Synchroniseer uw patiënten en hun afspraken met uw online agenda van RDV Manager. Biedt aan uw patiënten de mogelijkheid om online afspraken te maken, geniet van automatische e-mail/sms-herinneringen, het versturen van instructies, en nog veel meer.

Ontdek RDV Manager
La prise de rendez-vous patient réinventée
-->