Gemakkelijk overschakelen naar het elektronisch voorschrift

Sinds 1 januari 2020 is het voortaan verplicht voor alle zorgverleners om met elektronische voorschriften te werken. Zo zullen de gezondheidszorgen ook toegankelijker zijn en kunnen de relaties onder verschillende belanghebbenden ook verbeterd worden.

Wat betekent dit nu precies voor u, dokter ?

U moet elektronische voorschriften opstellen binnenin uw medische software die dat dan moet verzenden naar de officiële server van het Belgische platform e-Health.

Deze nieuwe hervorming geeft u als dokter heel wat extra administratieve werklast in uw al reeds druk gevulde dagen.

Het is daarom dat Sylho besloten heeft om uw werklast te verlichten door de integratie van het protocol recip-e binnenin het programma voor patiëntengegevens te beheren - Surgery Manager en het programma voor online afspraken te maken - Rdv Manager.

Meer informatie
Recipe, logiciel de prescription électronique
Démo de Recipe, logiciel de prescription électronique Recip-e, prescription électronique Ma gestion de dossiers patients - Logiciel Surgery Manager Logiciel de prise de rendez-vous RDV Manager

Het elektronische voorschrift recip-e binnen de oplossingen van Sylho

Geniet van de dienst ‘elektronisch voorschrijven’ dat deel uitmaakt van het geheel van oplossingen binnen Sylho.

Het maakt niet uit welk van de programma’s Surgery Manager of RDV Manager u gebruikt, in beide programma’s kunt u rap en gemakkelijk voorschrijven.

Wat zijn de voordelen van het elektronisch voorschrijven recip-e binnenin het ecosysteem van Sylho ?

Win kostbare tijd met uw patiënt tijdens uw consultaties.

• Maak een elektronisch voorschrift in één enkele klik.

• Toegang tot veel modellen voor elektronische voorschriften.

• Krijg toegang tot configureerbare exemplaren die meesterlijk voorbereid zijn om uw administratie aanzienlijk te verminderen.

• Detecteer de overtollige afwezigheden van sommige van uw patiënten dankzij de geschiedenismodule.

• Krijg toegang tot het elektronisch voorschrijven in heel uw ecosysteem van Sylho, of het nu via Surgery Manager is of via Rdv Manager.

Meer informatie over het ecosysteem van Sylho

Om u deze dienst van elektronisch voorschrijven aan te bieden, werken wij samen met Mediportal, een specialist in het elektronisch voorschrijven.

17000 dokters vertrouwen al erop !

Daarom hebben wij de software recip-e van Mediris geïntegreerd in de oplossingen van Sylho. Deze software geeft u de mogelijkheid om uw elektronische voorschriften in enkele ogenblikken af te ronden.