La prise de rendez-vous patient médicale

Nieuwe elektronische agenda voor dierenartsen, hun klanten, en hun huisdieren.

Contacteer ons !


Profiteer van enkel één telefoonnummer om uw digitale transitie en die van uw dierenartspraktijk te vergemakkelijken.  
Optimaliseer uw medische agenda en vereenvoudig uw leven om zo dicht mogelijk bij de huisdieren te kunnen staan.  
Profiteer van een persoonlijk callcenter voor uw dierenartspraktijk.

Verbeter de zorg voor huisdieren.

Tot op vandaag is sylho nog altijd de enige speler op de markt van e-Health. Het is dan ook onze missie om dierenartsen in alle veiligheid te helpen met hun digitale transitie.

Wij hebben voor u een volledig ecosysteem ontworpen dat meerdere intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken software combineert om de zorg van de huisdieren te vergemakkelijken.

Profiteer van het programma Rdv Manager om de kansen van uw dierenartspraktijk te verhogen mede door het mogelijk maken om afspraken met u 24u/24 te kunnen boeken. Dankzij het medisch callcenter blijft u ook beschikbaar en kan men altijd afspraken met u boeken, zelfs tijdens uw afwezigheden. Bovendien creëert Sylho websites voor u, en worden er zelfs lezingen gehouden over de veiligheid van data.

Neem een nieuwe generatie-agenda voor uw medische en paramedische activiteiten over.

icon

Vereenvoudig


het maken van een afspraakMet slechts enkele muisklikken kunt u de informatie verzamelen die u nodig heeft en de afspraken worden direct geregistreerd.

icon

Werk samen


met uw teamU heeft ook de mogelijkheid om uw agenda’s te synchroniseren en om ze te delen met al uw medewerkers. De bedoeling hiervan is dat u, uw secretariaat en andere dokters kunnen samenwerken in groep zonder extra kosten.

icon

Volg


de huisdierenHet beheer van klanten vergemakkelijkt het maken van afspraken omdat er zo minder gegevens moeten ingevuld worden. Dit biedt u de mogelijkheid om de geschiedenis van een klant te bekijken in detail.

Verminder het aantal mensen die hun kat sturen

Verhoog uw rentabiliteit door afwezigheden van uw klanten te verminderen met automatische herinneringen via SMS en e-mail. De afspraken worden gemaakt in enkele muisklikken en uw klanten ontvangen een bevestigingsmail van zodra de afspraak is gemaakt. Deze e-mails zijn gratis en ongelimiteerd.  

De afspraakherinnering via SMS is één van de functies die ten zeerste geapprecieerd wordt door de patiënten. Deze SMS wordt verzonden de dag voor de afspraak om 12u. Volg in uw agenda alle niet-gehonoreerde afspraken om te kunnen anticiperen op klanten die er een gewoonte van maken.

Meer weten
La prise de rendez-vous patient réinventée
 

Aanbieden van online afspraken maken

Uw patiënten kunnen hun afspraken met u maken via het internet. Ze hebben 24u/24u toegang tot uw beschikbaarheden en ze moeten niet wachten om hun ideale afspraak in te plannen. Simpel, snel en gratis.

Voeg een knop ‘Afspraak nemen’ toe toe op een website die wij samen kunnen ontwikkelen of op uw alreeds bestaande website. Even simpel als copy-paste, geen codering nodig.

Geniet ook van een personalisatie van de interface van ‘het maken van een afspraak’ om het te linken aan de visuele identiteit van uw website.

Ik wil ‘het nemen van een afspraak via internet’
Profiteer van een telefonisch secretariaat

Uw afspraken kunnen direct genomen worden, in uw naam, in uw agenda, dankzij ons télé-secretariaat.

Meer weten

Altijd en overal

Beveiligde toegang tot Rdv Manager op elk type ondersteuning en browser : iPhone, iPad, Android, Windows, Mac, Chromebook.

 

Verhoog uw zichtbaarheid

augmentez votre visibilité

Informeer en verzeker uw patiënten met een gepersonaliseerde website dat bij u past.

Profiteer van de ervaring van ons team om uw zichtbaarheid op het internet te verhogen zonder dat de richtlijnen van de orde van de artsen in het gedrang komen.

Beeld het u in, en wij zullen uw ideeën leven geven om uw imago en dat van uw praktijk te versterken bij uw patiënten.

Meer informatie !

Ontdek wat uw collega’s van ons denken

De dienst na-verkoop, werd beschreven als onze grootste kracht door alle dierenartsen die met ons samenwerken, verzekert u ervan dat er altijd iemand van het team zal klaarstaan om snel en gepast te antwoorden.