Het maken van een afspraak via het internet

Biedt de mogelijkheid aan uw patiënten om online direct een afspraak te maken. Ze hebben gratis toegang tot uw beschikbaarheden en kunnen zo zonder te moeten wachten een afspraak inplannen die het beste past voor hen.

Ontdek Rdv Manager !
icon

Win


tijdWijd uzelf toe aan uw job zonder telefoontjes te moeten antwoorden, of win tijd voor uw secretariaat.
icon

Vergroot


uw cliënteelVergemakkelijk het leven van uw patiënten en verhoog uw kansen met ‘het maken van een website 24u/24u, 7 dagen op 7’, en niet enkel tijdens uw werkuren.


icon

Beheer


uw beschikbaarhedenDefinieer met precisie welke tijdsblokken gebruikt kunnen worden door uw patiënten en de informatie die met hen zal meegedeeld worden van zodra de afspraak gemaakt is.

icon

Personaliseer


uw agendaPas de interface van ‘het maken van een afspraak online’ aan, aan de kleuren van uw website om de patiënten een zo goed mogelijke ervaring te laten beleven.

Verminder de afwezigheden

Verhoog uw winstgevendheid door afwezigheden te verminderen met automatische herinneringen via SMS en e-mail. Uw patiënten ontvangen een bevestigingsmail van zodra de afspraak is gemaakt. Deze e-mails zijn gratis en ongelimiteerd.

De afspraakherinnering via SMS is één van de functies die ten zeerste geapprecieerd wordt door de patiënten. Deze SMS wordt verzonden de dag voor de afspraak om 12u. Volg in uw agenda alle niet-gehonoreerde afspraken om te kunnen anticiperen op patiënten die er een gewoonte van maken.

Ik wil meer informatie

Séverine
Medisch assistente

‘Met Rdv Manager en het maken van afspraken via het internet heb ik mijn tijd aan administratieve taken kunnen verminderen met 80% waardoor ik me nu kan concentreren op het essentiële en de patiënten kan begeleiden.’

Céline
Medisch assistente

‘De programma’s zijn perfect aangepast aan onze behoeften. Het personeel luistert zeer aandachtig en neemt de tijd om ons alle stappen uit te leggen. Het reactievermogen van de technische dienst is indrukwekkend, snel en zeer efficiënt. Bedankt!’

Lucian MOCANU
Administratieverantwoordelijke

‘Met Sylho kunnen wij eindelijk genieten van een volledig, gesynchroniseerd, innovatief ecosysteem dat varieert van het maken van een afspraak tot het beheren van patiëntendossiers om uiteindelijk een maximale tijdswinst als gevolg te hebben.’

Dominique MASSART
Medisch secretaresse

‘Rdv Manager heeft echt mijn leven vergemakkelijkt voor het maken van afspraken. Aangezien ik met mijn dochter werk is het zeer gemakkelijk om van op afstand te werken. Het grootste voordeel van RDV Manager en Sylho is de dienst na-verkoop die heel snel te bereiken is en ook heel snel antwoordt.’