Call center médical télésecrétariat

Ontdek ons medisch call center

Direct geïntegreerd aan de medische en paramedische agenda van uw kabinet via het programma Rdv Manager.

Profiteer van de voordelige tarieven, beginnend bellen voor €1 per minuut (BTW inbegrepen). Alle oproepen zijn gefactureerd per seconde.

Ontdek Rdv Manager en z’n Call Center !
Call Center appels téléphoniques

Neem een nieuwe generatie-agenda over voor uw medische en paramedische activiteiten.

Vergeet de telefonische oproepen tijdens uw consultaties

Heeft u moeite om een kwaliteitsvolle zorg te verlenen zonder heel de tijd gestoord te worden door telefonische oproepen? Het ecosysteem van Sylho biedt u het call center aan met als doel om zorg te dragen voor de dokters.

Ons medisch call center verzekert u van een telefonische hotline tijdens uw consultaties en ook tijdens uw afwezigheden. Het team van Sylho beantwoordt de oproepen van uw patiënten, en het integreert ook direct uw afspraken rekening houdend met uw instructies en de beschikbaarheden van uw agenda, via het programma Rdv Manager.

Verhoog de tevredenheidsgraad van uw patiënten door hun wachttijden te verminderen, en door ‘afspraken maken voor uw medisch kabinet’ te optimaliseren door het te aan te bieden op uw website.

Ontdek Rdv Manager en z’n call center !
La prise de rendez-vous patient réinventée
rdv manager satisfaction client

Tevreden


van uw patiëntenProfessionals uit de gezondheidssector voor een onmiddellijke behandeling van oproepen. Uw patiënten zijn tevreden en uw conversiegraad zal omhoog gaan.

call center médical dédié pour s'adapter à votre pratique

Antwoord gepersonaliseerd


in uw naamHet medisch call center is toegewijd en gevormd om zich aan te passen aan uw praktijk en uw werkgewoontes.


amplitude horaire maximale

Een service


heel de dag doorMaximale amplitude per uur, van maandag tot vrijdag van 08:00 tot en met 18:00. De dienst werkt ook tijdens uw vakanties, en eveneens wanneer u bezet bent.

Profiteer van het maken van een afspraak met het programma van Sylho

La prise de rendez-vous patient

Optimaliseer het nemen van afspraken voor uw patiënten in hoeveelheid en in kwaliteit. De oplossing van Sylho geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende formats om afspraken te maken. Daarom dat patiënten dit ook kunnen doen via het call center, met ons programma Rdv Manager, en online met een enkele klik.

Onze software biedt u de mogelijkheid om uw patiënten zo goed mogelijk te beheren, het zal uw rentabiliteit verhogen met het verzenden van directe bevestigingen, praktische en belangrijke informatie via mail en/of SMS naar uw patiënten alvorens elke consultatie.

Ontdek RDV Manager en z’n call center !

Verhoog uw zichtbaarheid !

Sylho design services

Informeer en verzeker uw patiënten met een gepersonaliseerde website dat bij u past.

Profiteer van de ervaring van ons team om uw zichtbaarheid op het internet te verhogen zonder de richtlijnen van de orde van de artsen in het gedrang te brengen.

Ontwerp uw eigen visuele identiteit om uw imago en die van uw kabinet te versterken bij uw patiënten.

Creëer uw website met ons !

Séverine
Medisch assistente

‘Met Rdv Manager en het maken van afspraken via het internet heb ik mijn tijd aan administratieve taken kunnen verminderen met 80% waardoor ik me nu kan concentreren op het essentiële en de patiënten kan begeleiden.’

Céline
Medisch assistente

‘De programma’s zijn perfect aangepast aan onze behoeften. Het personeel luistert zeer aandachtig en neemt de tijd om ons alle stappen uit te leggen. Het reactievermogen van de technische dienst is indrukwekkend, snel en zeer efficiënt. Bedankt!’

Lucian MOCANU
Administratieverantwoordelijke

‘Met Sylho kunnen wij eindelijk genieten van een volledig, gesynchroniseerd, innovatief ecosysteem dat varieert van het maken van een afspraak tot het beheren van patiëntendossiers om uiteindelijk een maximale tijdswinst als gevolg te hebben.’

Dominique MASSART
Medisch secretaresse

‘Rdv Manager heeft echt mijn leven vergemakkelijkt voor het maken van afspraken. Aangezien ik met mijn dochter werk is het zeer gemakkelijk om van op afstand te werken. Het grootste voordeel van RDV Manager en Sylho is de dienst na-verkoop die heel snel te bereiken is en ook heel snel antwoordt.’