La prise de rendez-vous patient médicale

Optimaliseer het nemen van afspraken voor uw patiënten

In hoeveelheid en in kwaliteit

Het maken van de afspraak is het moment waar het vertrouwen en de eerste waardering voor professionaliteit moeten worden vastgesteld. Gemakkelijk een afspraak maken op professionele wijze met een directe bevestiging van de afspraak geeft een goed beeld van de dokter aan de patiënt.

Ik wil mijn afsprakenbeheer optimaliseren

Neem een nieuwe generatie-agenda voor uw medische en paramedische activiteiten over.

icon

Vereenvoudig


het maken van een afspraakHet verzamelen van informatie gebeurt in een oogopslag en de afspraken kunnen geregistreerd worden in slechts enkele muisklikken.

icon

Werk samen


met uw teamUw agenda’s zijn gesynchroniseerd en gedeeld met al uw medewerkers, secretarissen en dokters zonder extra kosten.

icon

Volg


uw patiëntenHet beheer van patiënten vergemakkelijkt het maken van afspraken waardoor minder informatie ingevuld moet worden. Eveneens kan de geschiedenis van patiënten nauwkeurig opgevolgd worden.

Verminder de afwezigheden

Verhoog uw winstgevendheid door afwezigheden te verminderen met automatische herinneringen via SMS en e-mail. Uw patiënten ontvangen een bevestigingsmail van zodra de afspraak is gemaakt. Deze e-mails zijn gratis en ongelimiteerd.

De afspraakherinnering via SMS is één van de functies die ten zeerste geapprecieerd wordt door de patiënten. Deze SMS wordt verzonden de dag voor de afspraak om 12u. Volg in uw agenda alle niet-gehonoreerde afspraken om te kunnen anticiperen op patiënten die er een gewoonte van maken.

Ik wil meer informatie
 

Aanbieden van online afspraken maken

Uw patiënten kunnen hun afspraken met u maken via het internet. Ze hebben 24u/24u toegang tot uw beschikbaarheden en ze moeten niet wachten om hun ideale afspraak in te plannen. Simpel, snel en gratis.

Voeg een knop ‘Afspraak nemen’ toe toe op een website die wij samen kunnen ontwikkelen of op uw alreeds bestaande website. Even simpel als copy-paste, geen codering nodig.

Geniet ook van een personalisatie van de interface van ‘het maken van een afspraak’ om het te linken aan de visuele identiteit van uw website.

Ik wil ‘het nemen van een afspraak via internet’
Verhoog uw zichtbaarheid

augmentez votre visibilité

Informeer en verzeker uw patiënten met een gepersonaliseerde website dat bij u past.

Profiteer van de ervaring van ons team om uw zichtbaarheid op het internet te verhogen zonder dat de richtlijnen van de orde van de artsen in het gedrang komen.

Beeld het u in, en wij zullen uw ideeën leven geven om uw imago en dat van uw praktijk te versterken bij uw patiënten.

Meer informatie !

Profiteer van een telefonisch secretariaat

Uw afspraken kunnen direct genomen worden, in uw naam, in uw agenda, dankzij ons télé-secretariaat.

Meer weten

Altijd en overal

Beveiligde toegang tot Rdv Manager op elk type ondersteuning en browser : iPhone, iPad, Android, Windows, Mac, Chromebook.

 

Het elektronisch voorschrijven ‘recip-e’ maakt deel uit van het ecosysteem van Sylho

Geniet van de dienst ‘elektronisch voorschrijven’ dat hoort binnen de oplossingen van Sylho.

Het maakt niet uit welk programma u gebruikt, Rdv Manager of Surgery Manager, het is op beide mogelijk om rap en gemakkelijk elektronisch voor te schrijven.

Ik wil meer info over het elektronisch voorschrijven.

Gesynchroniseerd met uw Surgery Manager

De afspraken en patiënten kunnen gesynchroniseerd worden met de agenda van het programma Surgery Manager om zo uw medische consultaties te vereenvoudigen.

Ontdek Surgery Manager
Vereenvoudig uw medische consultaties met Surgery Manager

Séverine
Medisch assistente

‘Met Rdv Manager en het maken van afspraken via het internet heb ik mijn tijd aan administratieve taken kunnen verminderen met 80% waardoor ik me nu kan concentreren op het essentiële en de patiënten kan begeleiden.’

Céline
Medisch assistente

‘De programma’s zijn perfect aangepast aan onze behoeften. Het personeel luistert zeer aandachtig en neemt de tijd om ons alle stappen uit te leggen. Het reactievermogen van de technische dienst is indrukwekkend, snel en zeer efficiënt. Bedankt!’

Lucian MOCANU
Administratieverantwoordelijke

‘Met Sylho kunnen wij eindelijk genieten van een volledig, gesynchroniseerd, innovatief ecosysteem dat varieert van het maken van een afspraak tot het beheren van patiëntendossiers om uiteindelijk een maximale tijdswinst als gevolg te hebben.’

Dominique MASSART
Medisch secretaresse

‘Rdv Manager heeft echt mijn leven vergemakkelijkt voor het maken van afspraken. Aangezien ik met mijn dochter werk is het zeer gemakkelijk om van op afstand te werken. Het grootste voordeel van RDV Manager en Sylho is de dienst na-verkoop die heel snel te bereiken is en ook heel snel antwoordt.’

Win tijd, voor u en uw patiënten
Ontdek de tarieven